Categorieën

Merken

Dkassentiel Caps 60

Dkassentiel Caps 60 Bekijk groter

Nutrissentiel

M6E31928C1

4211918

34,90 €

aan Verlanglijst

DKASSENTIEL zal van belang zijn voor iedereen die zijn of haar immuunsysteem wil verbeteren of de strijd wil aanbinden tegen seizoensgebonden depressies.

Maar ook sporters of senioren het hele jaar door, om een solide skelet en een goed gespierd kapitaal te behouden.

Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule per dag of zoals geadviseerd door uw arts.

Een voedingssupplement dat geschikt is voor volwassenen en dat geen vervanging is voor een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en mensen die een antistollingsbehandeling ondergaan. Raadpleeg in geval van hartproblemen een arts voordat u dit product gebruikt.

Deze formule combineert 3 in vet oplosbare vitaminen (vitamine A + vitamine D + vitamine K2) die synergetisch werken om de goede werking van het immuunsysteem en het beheer van de calciumstroom in het lichaam te behouden.

DKASSENTIEL is een soort "Super Vitamine D", en deze 3 vitaminen hebben elk een positieve werking op verschillende aspecten van de gezondheid.

Vitamine A, om het zicht en de immuunfunctie te reguleren.

Vitamine A speelt een essentiële rol bij de fotoconversie van licht in zenuwimpulsen: het is dus essentieel voor het gezichtsvermogen (vooral het nachtzicht). Door zijn binding aan bepaalde cellulaire receptoren controleert het ook de expressie van enkele honderden genen. Het zorgt voor het behoud van oculaire en cutane epitheliums, bevordert de celdifferentiatie en reguleert de immuunfunctie. Bepaalde ontstekingsziekten kunnen de behoefte aan vitamine A doen toenemen.

Vitamine D, voor de botten, het spierstelsel en het immuunsysteem.

Vitamine D is het meest bekend om zijn rol in de ontwikkeling en het behoud van het bottenkapitaal. Het draagt met name bij aan de opname van calcium en fosfor, twee essentiële mineralen in de structuur van de botten. Daarnaast draagt het ook bij aan de goede werking van het spierstelsel. In de afgelopen jaren hebben tal van studies andere functies van deze vitamine aan het licht gebracht, met name op het gebied van celdifferentiatie en immuniteitsbalans.

Vitamine K2, voor cardiovasculaire gezondheid en botmetabolisme.

De belangen van vitamine K2 zijn veel minder bekend bij het grote publiek. Het bestaat in twee hoofdvormen: menaquinone (MK7), aanwezig in bepaalde plantaardige producten, en menatetrenone (MK4), aanwezig in bepaalde dierlijke producten.

Het voordeel van de MK7-vorm ten opzichte van MK4 is dat deze in kleinere hoeveelheden actief is en veel langer in de bloedbaan blijft.

Deze vitamine is van bijzonder belang omdat het essentieel is voor de bloedstolling, het behoud van de cardiovasculaire gezondheid en het botmetabolisme.

Synergetische gezondheidsvoordelen op lange termijn.

Nog interessanter is dat de gelijktijdige inname van vitamine A, D en K2 synergieën zou bevorderen die gunstig zijn voor de gezondheid op lange termijn. Zo zijn bijvoorbeeld de vitaminen D en K2 noodzakelijk voor het behoud van sterke botten. En het voorbereidende werk suggereert ook dat de vitaminen A en D de duur van besmettelijke episodes kunnen verminderen door het immuunsysteem te ondersteunen.

Biologische olijfolie om de assimilatie te verhogen.

Ten slotte verbetert de galenische vorm in plantaardige capsules op basis van biologische olijfolie de assimilatie ervan.

30 andere producten in dezelfde categorie: