Categorieën

Merken

Klorane Bb Eryteal Cr Luierwissel 75g

Korting! Klorane Bb Eryteal Cr Luierwissel 75g Bekijk groter

Klorane

MFA9676885

3630415

5,13 €

-10%

5,70 €

aan Verlanglijst

De Eryteal 3-in-1 Billetjezalf van Klorane is ontwikkeld voor luierverschoning en kalmeert vanaf het eerste gebruik. De formule zuivert en helpt roodheid te verminderen op billetjes die worden blootgesteld aan zuur en vochtigheid. Dit doelgerichte verzorgingsproduct is verrijkt met calendula, olijfolie en zinkoxide: natuurlijke verzachtende en beschermende ingrediënten. De crème-achtige, niet geparfumeerde formule verlicht het gevoel van ongemak en beperkt de verspreiding van bacteriën, voor de dagelijkse verzorging van de kwetsbare billetjes van baby's.

Zuigelingen en baby's. Billejtes.

Breng na elke luierwissel een dikke laag van het product aan op een schone, droge huid.

WATER (AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). ZINC OXIDE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. HYDROGENATED VEGETABLE OIL. PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. PROPYLENE GLYCOL. ETHYLHEXYL PALMITATE. PEG-22/DODECYL GLYCOL COPOLYMER. OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL (OLEA EUROPAEA FRUIT OIL). ALLANTOIN. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. GLYCERYL LINOLEATE. GLYCERYL LINOLENATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). MAGNESIUM SULFATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. ZINC SULFATE

• Kalmeert: de rijke textuur verlicht onmiddellijk roodheid en irritatie en biedt verzorging en comfort in één enkele stap. • Zuivert: de antibacteriële zinkoxide zuivert de huid zonder het geïrriteerde gevoel van een droge huid te verergeren. • Beschermt: bevat beschermende olijfolie, dat de hydrolipidenfilm van de huid helpt in stand te houden.

27 andere producten in dezelfde categorie: