Categorieën

Merken

Avene Couvrance Mascara High Definition Zwart 7ml

Korting! Avene Couvrance Mascara High Definition Zwart 7ml Bekijk groter

Avene

M27594E057

4148458

19,71 €

-10%

21,90 €

aan Verlanglijst

Deze diepzwarte mascara zorgt voor mooi gespreide wimpers met extra definitie. Een wimperverzorgende formule met 98% aan bestanddelen van natuurlijke oorsprong, samengesteld op basis van bijenwas, hydraterende glycerine en acaciagom. De zachte textuur voelt prettig aan en laat zich gemakkelijk en vlot aanbrengen. Het mascaraborsteltje omhult ieder wimperhaartje en zorgt voor mooi gespreide wimpers — voor een 12-uur langhoudende*, perfect opgemaakte wimperlook. Geeft niet af. De formule is geschikt voor mensen met gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

*Instrumentele test, eenmalig gebruik door 21 personen.

Haal de mascara langs de wimpers, van de wimperaanzet tot de punt.

WATER (AQUA). IRON OXIDES (CI 77499). BEESWAX (CERA ALBA). GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. ACACIA SENEGAL GUM. EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA). CELLULOSE. PALMITIC ACID. STEARIC ACID. PENTYLENE GLYCOL. GLYCERYL DIBEHENATE. PVP. GLYCERYL CAPRYLATE. CARRAGEENAN. GLYCERYL BEHENATE. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM STEAROYL LACTYLATE. TRIBEHENIN

• VOLUMEVERHOGEND: maakt de wimpers voller, langer en zorgt voor een diepzwart kleurresultaat. LANGHOUDEND RESULTAAT: een prachtige ooglook met tot wel 12 uur lang mooi opgemaakte wimpers en een kleurresultaat dat niet afgeeft. • UITSTEKEND VERDRAGEN: de formule respecteert de zeer gevoelige huid van de oogleden en de ogen. Geschikt voor dragers van contactlenzen.

*Instrumentele test, eenmalig gebruik door 21 personen.

30 andere producten in dezelfde categorie: