Categorieën

Merken

Klorane Gezicht Korenbloem Micellair Water 100ml

Korting! Klorane Gezicht Korenbloem Micellair Water 100ml Bekijk groter

Klorane

M2BB8205AA

3786779

6,62 €

-10%

7,36 €

aan Verlanglijst

Door de selectie van biologisch geteelde korenbloemen heeft Klorane een natuurlijke micellaire make-up remover* samengesteld, speciaal aangepast aan gevoelige ogen of dragers van contactlenzen. De minimalistische formule op basis van 6 bestanddelen verwijdert effectief make-up van gezicht, ogen en lippen en laat de huid perfect gereinigd, gekalmeerd en zacht achter. Het Micellair Water is ontwikkeld om het risico op allergische reacties tot een minimum te herleiden.

*De formule bestaat voor 90 % uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong.

Ontdek het ultrazachte pompje dat de precieze dosering afgeeft:- Breng met een wattenschijfje aan op het hele gezicht en de ogen. - Voor een betere make-up verwijdering zonder het oog te irriteren: Verwijder de make-up van de oogleden door het van de binnenste richting de buitenste ooghoek toe te bewegen en vervolgens bij de wimpers vanaf de wimperaanzet tot de punt toe. Niet afspoelen.

WATER (AQUA). BUTYLENE GLYCOL. CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER. POLOXAMER 184. PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES. CETRIMONIUM BROMIDE

• Make-up remover: make-up wordt perfect van gezicht, lippen en gevoelige ogen verwijderd, met een schone, gezuiverde huid als resultaat. • Respecteert: de minimalistische formule, voor 90% samengesteld uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong, werd ontwikkeld om het risico op allergische reacties tot een minimum te herleiden. • Kalmeert: formule op basis van BIO korenbloemwater met kalmerende eigenschappen

**Verwijdert make-up op doeltreffende wijze: 95% tevreden - consumententest uitgevoerd bij 56 vrouwen, allen met een gevoelige huid en gevoelige ogen ***Ontdoet de huid van onzuiverheden en laat haar zacht aanvoelen: 93% tevreden - consumententest uitgevoerd bij 56 vrouwen, allen met een gevoelige huid en gevoelige ogen.

30 andere producten in dezelfde categorie: