Categorieën

Merken

Pure Omega 3 + D3 Softgels 30

Nieuw Pure Omega 3 + D3 Softgels 30 Bekijk groter

Pure by Solidpharma

MDD9BB629F

4780987

18,82 €

aan Verlanglijst

Een Omega 3 supplement met EPA, DHA aangevuld met vitamine D3.

Ter ondersteuning van de normale werking van het hart, het behoud van een goed gezichtsvermogen en normale hersenfunctie.

Ter ondersteuning van immuunsysteem, spieren en sterke botten.

Pure OMEGA 3 + D3 is aanbevolen bij ouderen, intensieve computergebruikers, mensen die tijdens hun werk veel mentale uitdagingen ondervinden,... Kortom: elke volwassene die op zoek is naar een extra ondersteuning voor ogen en hersenen dankzij het hoge DHA gehalte. De aanwezigheid van vitamine D3 zorgt voor een extra meerwaarde op vlak van botten, spieren en immuniteit. Zeker bij risicogroepen zoals ouderen is dit van belang.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 1 softgel voor het eten. 2 softgels per dag kunnen nodig zijn in bepaalde gevallen (bij verhoogde behoefte bijvoorbeeld zoals tijdens winterperiode, als extra ondersteuning van een normale hersenfunctie en gezichtsvermogen). Pure Omega 3 + D3 kan chronisch ingenomen worden.

Pure Omega 3 + D3 kan perfect gecombineerd worden met Pure Multivitamine Senior.

Ingredienten

vorm

hoeveelheid

Epax® olie, waarvan min. 612mg Omega3 vetzuren met:

visolie (afkomstig van kleine vissen)

741 mg

  • DHA (docosahexaeenzuur)

herveresterde triglyceriden

350mg

  • EPA (eicosapentaeenzuur)

herveresterde triglyceriden

150mg

Vitamine D3

cholecalciferol

20μg (800IE)

Ingrediënten:

per softgel: gezuiverde visolie, visgelatine, antiklontermiddel: glycerol, antioxidanten: rozemarijnextract, tocoferolrijk extract, vitamine D3 (cholecalciferol).

  • Pure Omega 3 + D3 bevat minstens 612 mg omega 3-vetzuren waarvan 350 mg DHA en 150mg EPA per softgel. EPA en DHA zijn afkomstig van visolie (EPAX®). DHA en EPA zijn aanwezig in triglyceridenvorm voor een optimale opname. Door gebruik te maken van herveresterde triglyceriden kunnen we een hoog gehalte aan EPA en DHA bekomen.

  • De gebruikte EPAX® olie in Pure Omega 3 + D3 is een zuivere olie van de hoogste kwaliteit met een gecontroleerde oorsprong en een optimale traceerbaarheid. De visolie heeft het label 'Friend of the Sea', een ecologisch keurmerk voor duurzaam gevangen vis.

  • Omega 3-vetzuren zijn van nature instabiel. X.O® is een geregistreerd proces dat de stabiliteit van oliën die rijk zijn aan meervoudig onverzadigde vetzuren optimaliseert en tegelijkertijd de effecten van oxidatie vertraagt. Aan de formule zijn tevens natuurlijke antioxidanten toegevoegd (rozemarijnextract en tocoferolrijk extract) om te voorkomen dat de vetten oxideren. De hygiënische blisterverpakking garandeert eveneens een optimale stabiliteit.

  • Daarnaast zit er ook nog 20 μg of 800 IE vitamine D3 in.

X.O® is een gepatenteerd proces dat de stabiliteit van oliën die rijk zijn aan meervoudig onverzadigde vetzuren optimaliseert en tergelijkertijd de effecten van oxidatie vertraagt.

Epax® is een geregistreerd merk van Epax Norway AS. Epax® olie is een ultrazuivere visolie van de hoogste kwaliteit met een gecontroleerde oorsprong en een optimale traceerbaarheid.

Friend of the Sea® is een kwaliteitslabel voor duurzaam gekweekte en gevangen vis. De Epax® vis-olie beschikt over het Friend of the Sea® label.

30 andere producten in dezelfde categorie: