Categorieën

Merken

Topicrem Ad Dermo-weekmakende Olie 145ml

Korting! Topicrem Ad Dermo-weekmakende Olie 145ml Bekijk groter

Topicrem

M5E0D3D941

3413937

17,07 €

-10%

18,97 €

aan Verlanglijst

Topicrem AD WEEKMAKENDE OLIE is een innovatieve, unieke behandeling en een nieuwe manier om de behandeling van atopische dermatitis (AD) aan te vullen. Het is een innovatieve formule: een "micro-emulsie"-olie die de vloeibaarheid van een olie koppelt aan het niet-vette resultaat van een emulsie. 2 manieren om deze verzorgende olie te gebruiken: op een vochtige huid zodat de olie onmiddellijk wordt opgenomen, of op een droge huid voor een moment van ontspanning. Getest op een atopische huid onder dermatologisch en pediatrisch toezicht. 1 à 2 maal per dag aanbrengen op een vochtige of droge huid.

Dé verzorgende olie voor een atopische huid Baby's - kinderen - volwassenen Verzacht jeuk onmiddellijk en de hele dag lang Hydrateert en herstelt gedurende 24 uur

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. ISOPROPYL MYRISTATE. AQUA (WATER) . LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL. SUCROSE LAURATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL. PRUNUS DOMESTICA SEED EXTRACT. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. BISABOLOL. TOCOPHEROL.

30 andere producten in dezelfde categorie: