Categorieën

Merken

Futuro Vochtregulerende Kniebandage 45696, Medium

Korting! Futuro Vochtregulerende Kniebandage 45696, Medium Bekijk groter

3M

MC51974A22

2251692

35,26 €

-10%

39,18 €

aan Verlanglijst

Wanneer u traint met de FUTURO™ Vochtregulerende Kniebandage houdt deze uw blessure warm en verhoogt uw flexibiliteit, terwijl het vocht kan ontsnappen voor luchtig comfort. De verstelbare pasvorm zorgt voor optimale steun en laat u op een meer natuurlijke manier bewegen. Soms hebt u alleen een beetje steun nodig om door te blijven gaan, vertrouw dus op het comfort van de FUTURO™ Vochtregulerende Kniebandage om uw voorsprong te behouden.

Ademend, vochtregulerend materiaal in het achterpaneel voor extra comfort. Geurwerende behandeling. Dubbele precisiebanden voor een perfecte pasvorm. Ontwerp met open knieschijf voor extra ondersteuning.

Neoprene blend, nylon, polyester, spandex

-Hoogwaardig design voor ondersteuning tijdens het bewegen - Ideaal voor: Algemene steun, fietsen, tennissen, sporten -Voorgevormde bandage met dubbel precisieriempje voor een perfecte pasvorm - Open bij de knieschijf voor steun en comfort - Unieke mix van materialen voor een sterke ondersteuning, verzachtende warmte en comfort - Ademend materiaal - Geurwerend - - M - Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals - Beoogd gebruik: Biedt steun voor stijve, zwakke knieën, of bij letsels - Zowel links als rechts te dragen

LET OP: Sommige mensen zijn gevoelig voor neopreen of neopreen-rubbermengsels. Stop het gebruik en raadpleeg een arts als er uitslag ontstaat.

30 andere producten in dezelfde categorie: